Søndag eftermiddag og aften blev vinderne af ECCO Cup-finalerne for junior, ungryttere og U25 kåret efter et festligt finalestævne hos Uggerhalne Sportsrideklub i det nordjyske. ECCO Cup-vinder 2018 for juniorer blev Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho, mens Karoline Rohmann og Noosa Melody tog titlen i finalen for ungryttere. Sidst, men ikke mindst, var Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkönig II ikke til at slå ud af kurs i U25-finalen, som parret vandt med meget flotte point.

Sophia og Jericho bedst hos juniorerne
Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho vandt lørdagens første afdeling af finalen med 73,026%. I dagens kür blev det til endnu en sejr med 75,459%, og dermed kunne parret indtage den øverste podieplads i finalen for juniorer. Samlet blev det til 148,485%. Andenpladsen gik til Laura J. Rasmussen og Åtoftens Dornier med samlet 143,373%, og så kunne Anna Maarbjerg Piechnik og Kirks Dibsi tage tredjepladsen med en samlet score på 141,280%.

Sejr til Karoline og Noosa Melody
Finalen for ungryttere blev vundet af Karoline Rohmann og Noosa Melody efter en sejr i både første afdeling (74,605%) og küren (75,375%). Samlet gav det et resultat på 149,980%, og dermed var sejren i hus. Lige i hælene på Karoline kom Sara van Deurs Petersen og Katholms Ronaldo, som samlet opnåede 148,369%. Tredjepladsen gik til Victoria Kuusisto Pedersen og Langkjærgaards Donna Fetti. Ekvipagen sluttede med 142,119%.

Victoria og Ludwig imponerede igen
Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkönig II var, efter gårsdagens overbevisende sejr i først afdeling, storfavorit til at tage den samlede finalesejr. Parret leverede da også i dén grad varen i küren og imponerede alle dommerne. Det udløste en karakter på fantastiske 78,250%. Dermed sluttede Victoria og Ludwig på samlet 152,320% og tog en meget fortjent finalesejr. Andenpladsen gik til Emma Skov og Cracker Jack med 135,611%, mens tredjepladsen blev redet hjem af Maja Petersen og Højgårds Dexter med et samlet resultat på 134,580%.

Malgré Tout ønsker alle ekvipagerne stort tillykke!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.