MandagsBoost: De tre t’er

953

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi – her på Malgré Tout – hver mandag fokus på dit mindset og derigennem hjælpe dig med at blive en bedre rytter mentalt.

Her kan du altså fremadrettet kunne lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om at du skal blive den rytter, som du gerne vil blive meget mere af!

Og hvorfor skal du blive en bedre rytter? Det skal du naturligvis for din egen skyld, men også for din pony, din hest, for dine kammerater og for hele ridesporten som helhed. Det handler ikke altid kun om din fysik, men i særdeleshed også om dig og din mentalitet.

I denne uge fortæller Rasmus om hvordan du som rytter kan nå hele vejen – hvad end dit mål måtte være. Måske det endda er at nå til toppen i ridesporten? Det er ikke nødvendigt at have “masser af penge” for at nå dertil – til gengæld skal du have masser af fokus på tre andre ting. Rasmus kalder dem “de 3 t’er”, og de består af: Tilstand, Tro og Taktik. Er du stadig ikke helt med på hvad han mener? Så fortæller han heldigvis meget mere om det i videoen neden for.

Rigtig god fornøjelse!

Gik du glip af forrige uges MandagsBoost? Så fortvivl ikke. Du kan se videoen lige her:

>>> Se den sidste uges video her. <<<

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.