Nu er der virkelig ikke længe til, at vi skal sætte os rundt om det julepyntede bord for at nyde det hele – alle anstrengelserne. De seneste dage har vi brugt på at klargøre julemenuen, rende gaden – eller internettet – tyndt for at finde de helt rette julegaver til dem, vi holder af, og måske har vi givet hesten lidt ekstra opmærksomhed, for at vi til gengæld kan lade den stå et par dage imens vi spiser os (halv)runde i julemad.
I den travle tid skal vi huske os selv. Hele måneden render vi rundt for at tænke på, hvad vi kan gøre for at glæde andre: vi bager, vi køber gaver, vi ønsker god jul til kassedamen og har måske hængt lidt julepynt op til hesten. Desværre er det de færreste, der husker også at tænke på sig selv. Har du måske købt en julegave til dig?
Hvis ikke, så vil vi gerne sørge for, at du får en ekstra én!
I denne fjerde adventskonkurrence kan du nemlig vinde et sæt lækre gamacher. Godt nok skal gamacherne sidde på din hest, men er det som rytter ikke også dejligt at kunne skyde det nye år i gang med lidt nyt rideudstyr? Den præmie, som du her kan finde er i hvert fald så lækker og supermoderne, at du ikke kan andet end at blive glad, hvis du vinder – også selvom den mest af alt kan bruges af din hest. Du kan nemlig vinde:

ET SÆT MAGNETISKE GAMACHER FRA TORPOL!

Gamacherne er lavet af hvidt imiteret læder og er foret med nude-farvet uld. Det helt særlige ved dem er, at der i hver gamache sidder fire magneter, som hjælper med at øge blodcirkulationen i hestens ben. Det er særligt effektivt til heste med skader, hvis du vil undgå skader eller hvis din hest for eksempel lider af gigt. Du kan læse meget mere om, hvad magnetisme gør for heste i vores nyeste magasin (find det i vores nye app).
Gamacherne er desuden anatomisk udformet og har kraftige elastikspænder med en lige så kraftig velcrolukning, der har et flot gyldent look. De kan bruges hele året rundt, er superhurtige at lægge på og glider ikke rundt på hestens ben.
Gamacherne er størrelse full.

DELTAG PÅ FACEBOOK ELLER PÅ INSTAGRAM.

Konkurrencen er sponsoreret af Torpol Danmark.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.