Måske er du helt med på, hvad det handler om – måske er du ikke. Måske har du bare hørt om det, men ved ikke rigtig, hvad det skal gøre godt for. Om du er bekendt med brugen af magneter i rideudstyr eller ej, så er det værd at sætte sig lidt ind i, hvad og hvorfor det kan være godt for hesten.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #18 I MALGRÉ TOUTS APP >> KLIK HER.

På grund af magneternes egenskaber vinder det nemlig mere og mere frem at inkorporere teknologien i det, hesten har på. Har du ikke allerede gjort det, vil du med sikkerhed falde over andre, som bruger magnetiske produkter til deres heste, finde det på hylderne i rideudstyrsbutikkerne eller som et menupunkt i deres webshops. Lad os derfor begynde med at finde ud af, hvad det egentlig er for noget.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #18 I MALGRÉ TOUTS APP >> KLIK HER.

Som ordet ’magnetterapi’ antyder, bruger man rigtige magneter med det formål at øge hestens velvære. Fordi der er jern i blod – og fordi magneter som bekendt tiltrækker jern – vil magnetfeltet i rideudstyret øge hestens blodcirkulation. Det betyder ikke, at hesten pludselig får det for varmt eller bliver uhensigtsmæssig frisk. Derimod får dens muskler tilført mere næring i form af ilt – og det fører en hel del godt med sig….

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #18 I MALGRÉ TOUTS APP >> KLIK HER.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.
Tina er uddannet bachelor i retorik og digital kommunikation. Hun brænder for at skrive relevante og genkendelige artikler, der kan vække følelser og sætte tankerne i gang. Når hun ikke er på redaktionen eller knokler med sit kandidatstudie, er hun som regel at finde på ryggen af sin varmblodshest.