Vinteren er for mange ensbetydende med masser af hygge, og for hestefolket rundt om i de mange danske stalde bruges der mange timer på hyggesnak over en kop kaffe og et stykke kage i rytterstuen.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #18

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Men det er altså ikke altid helt nemt med kaffen. For vi har alle en klar idé om, hvordan en god kop kaffe smager. Nogen er til den bitre, sorte filterkaffe, mens andre tyer til den mere søde, afrundede smag i en god café latte. Andre skal blot have kaffe med en sjat mælk, og så er der dem, der vil have en hurtig kop instant kaffe.

annonce

Nu, hvor vi snakker om instant kaffe, så er det typisk den, vi drikker i stalden. For det er nemt og hurtigt, og man kan helt selv bestemme hvor kraftig den skal være.
Der findes bare så mange forskellige mærker, og det kan derfor være svært at finde den bedste instant kaffe. Så hvordan finder man lige den bedste slags til prisen? Hvad kendetegner de forskellige mærker? Kan der overhovedet smages forskel? Vi har sat os for at finde ud af det i denne mini-test.

I jagten på den bedste instant kaffe har vi udvalgt fire forskellige mærker. Fællesnævneren for dem alle fire er, at de er lettilgængelige i de danske supermarkeder, og de skal kun tilsættes vand. Læs, hvad vores smagsløg har dømt, i det nyeste Malgré Tout-magasin – enten i din browser eller i Malgré Tout App.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #18

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Du kan også læse vores test af kopnudler og pulverkakao i magasin #17.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.