Er du på udkig efter en ny, eksklusiv bil, som på én gang er praktisk og lækker? En bil, som elegant og sikkert kan bringe dig ud i stalden og din hest godt frem til årets stævner? Hvis du er til luksus, så har vi her et bud på, hvilken bil det kunne være. Vi har nemlig testet den nye Range Rover Velar for dig!

Range Rover har haft stor succes med mange af deres modeller, men der har manglet en bil mellem den kække Range Rover Evoque og den klassiske Range Rover Sport. Det fjerde medlem af Range Rover-familien er landet, og den har fået til job at udfylde pladsen mellem Evoque og Sport. Det er selvfølgelig den nye Range Rover Velar, der er tale om. I Range Rover-termer er den en mellemstor luksus SUV – for de fleste andre er det ikke en mellemstor, men en stor luksus SUV. Med Velar har Range Rover nået nye højder for raffinement med en kombination af dyb elegance og avanceret teknologi.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #18

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Velars fine design er skabt til enhver lejlighed – og der er selvfølgelig bibeholdt Land Rovers legendariske egenskaber til kørsel i alt slags terræn, hvor der let er mulighed for at ændre kørefunktion alt efter terrænet. Bilens exceptionelle ydelse og smidighed på almindelig vej giver en enestående stabilitet og køreglæde. I denne bil kører man gerne omveje for at nå sin destination. Når du stiger ind i bilen, finder du dig hurtigt til rette, og når du kører, har du ikke lyst til at stoppe.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #18

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Vi kunne have ønsket os en lidt større motor. Mange ville nok have større forventninger til hestekræfterne og ville muligvis foretrække en dieselmotor for at få det sidste ud af bilen. Derudover er der ikke meget skidt at sige om Velar – det er alt i alt en fantastisk bil!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.