MandagsBoost: “Anden hest på stævnepladsen”

1342

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi hver uge fokus på dit mindset for derigennem at hjælpe dig med at blive en bedre rytter eller forælder.

Her kan du altså lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om, at du skal blive det mennesker, som du gerne vil blive meget mere af.

I denne uger handler det om, at hesten ikke er sig selv på stævnepladsen eller når du er “ude”. Kender du det med, at være spændt og nervøs fordi du gerne vil præstere godt? Mange oplever at deres hest ikke er den samme hjemme som ude. Men måske er det i virkeligheden slet ikke hesten – men dig, der ikke er den samme. Dit job som rytter er, at give hesten en oplevelse af at det er trygt. Men hvordan gør man det? Se denne uges video og bliv klogere…

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.