Søndag var finaledag for både juniorer og ungryttere i årets indendørs Agria DRF-mesterskaber, og det blev til masser af seværdig ridning. Begge mesterskaber måtte afgøres ved omspringning, så der var spænding til det sidste. For juniorerne blev det Laura Baaring Kjærgaard der trak sig sejrrigt ud af duellen og sikrede sig guldet. Det gjorde hun foran Camilla Mortensen og Mikkeline Gransøe. Det har i sandhed været pigernes weekend, og i finalen for ungrytterne holdt dette igen stik, da Benedikte Rie Truelsen sejrede foran Alexander Godsk, mens det blev bronze til Phillipa Wildfang Linde.

Laura hurtigst i omspringningen for juniorer
21 juniorer mødtes i finalen i dag med de 135 cm høje forhindringer. Efter første afdeling af mesterskabet, der gik fredag, sammenlagt med klassen i dag, var tre ekvipager helt lige med nul fejl, og mesterskabet skulle derfor afgøres ved omspringning. Igen lykkedes det alle tre ryttere at styre deres heste fejlfrit i gennem omspringningen, og tiden blev derfor den afgørende faktor. Det var meget tæt, og blot et halvt sekund var der mellem guld og bronze. Hurtigst at de tre var Laura Baaring Kjærgaard og Caltona, der dermed sikrede sig titlen og guldet i årets mesterskab. Sølvet gik til Camilla Mortensen/Quidor og Mikkeline Gransøe/Bill Haze sikrede sig bronze.

Benedikte Rie Truelsen sejrer for ungrytterne og cementerer pigernes magt denne weekend
Endnu engang skulle der omspringning til, for at fordele medaljerne. Af de 17 startende ungryttere i dagens klasse, lykkedes det blot to af komme igennem den 140 cm høje bane uden fejl – Benedikte Rie Truelsen/Cassina Z og Alexander Godsk/Caprio. Begge ekvipager havde også klaret sig i gennem uden fejl i lørdagens klasse, der udgjorde første afdeling af mesterskaber, så med to fejlfrie runder til hver måtte der en omspringning til, for at fordele guld og sølv. Bedst gik det for Benedikte, der red knap halvandet sekund hurtige end Alexander. Således blev det guld til Benedikte Rie Truelsen/Cassina Z og sølv til Alexander Godsk/Caprio.

Phillipa Wildfang Linde/Casmann fik i dagens gennemridning en ærgerlig tidsfejl, men med 0 fejl på forhindringerne både i går og i dag, blev tidsfejlen også hendes eneste, og hun kunne således modtage bronzemedaljen.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.