Har du styr på, hvordan du bruger magasinlæsren i Malgré Touts app? Der er masser af smarte funktioner i den, men her dykker vi altså ned i, hvordan du navigerer rundt i vores magasiner. SÅ kan du blive helt klar til at tage alle de nye artikler med dig rundt og op af lommen, lige når du har brug for dem.

Download Malgré Tout App

Find magasinlæseren
Heldigvis er magasinlæseren lynhurtig at finde. Den er nemlig det allerførste, du møder, når du åbner appen. Hvis du har fået klikket dig ind på en anden funktion – for eksempel vores website – så kan du lynhurtigt finde magasinlæseren ved at gå ind i menuen via de tre vandrette streger i øverste venstre hjørne. Derefter klikker du på ‘Magasiner’. Swipe mellem de forskellige udgaver under ‘Issues’ eller få et større overblik i ‘Archive’. Som tiden går vil der naturligvis komme flere og flere magasiner ind, som du kan udforske igen og igen. Klik på det magasin, der fanger dig og så er du i gang!

annonce

Direkte til en artikel
Det smarte ved at læse et magasin digitalt – i hvert fald hos Malgré Tout – er at du kan klikke på titlerne eller billederne på i indholdsfortegnelsen og på forsiden. Så vil du blive ført direkte til den enkelte artikel. Du kan naturligvis også bladre på ganske normal vis ved at røre de mørke områder i højre og venstre side af skærmmen. Det er også muligt at navigere hurtigere rundt i magasinet ved hjælp af en bar i bunden af skærmen. Denne får du frem ved blot at røre din skærm et sted, hvor der ikke er et andet link – for eksempel nederst i det sorte område.

Læs på to måder
Artiklerne i magasinet kan læses på to forskellige måder – enten, som de er sat op i magasinet, eller som et helt enkelt dokument uden billeder. Der er fordele ved dem begge.

Magasinvisning
Når du læser en artikel, som den er sat op, sammen med billeder og fremhævede citater, så får du hele oplevelsen med. Du kan zoome frit ind og ud på de enkelte sider og navigere frem og tilbage. Også her kan du skifte side ved at røre de mørke områder i siderne af skærmen, men du kan også blot swipe med fingrene.

Dokumentvisning
Hvis du klikker på den første kolonne i en artikel, så vil den blive vist i en mere enkelt dokumentform. Her er ingen billeder, men til gengæld kan du lynhurtigt læse artiklen igennem ved at swipe og og ned med fingrene. Du kan desuden gøre teksten mindre eller større ved at klikke på ‘A+’ eller ‘A-‘ i toppen. Hvis du vil videre til én af magasinets andre artikler direkte fra dokumentvisningen, så bruger du blot pilene i bunden af skærmen.

Bookmark
Får du brug for at gemme en artikel, så du hurtigt kan finde den igen, så er det bare om at benytte sig af bookmark-ikonet. Det finder du øverst ved at klikke et valgfrit sted på skærmen, ligesom når du vil have navigationsbaren frem. Når du har klikket på ikonet, trykker du ‘Add bookmark’.

 

Nu kan du hurtigt finde artiklen igen ved at klikke dig ind under ‘Bookmarks’ i menuen og derefter klikke på ‘Read’ ud for den pågældende artikel.

 

Søg
Årh, hvor var det nu, det stod? Hvis du har glemt at gemme en artikel og du pludselig står ude hos hesten eller sammen med en rideveninde og har behov for at finde de gode råd, som dyrlægen, træneren, sadelmageren eller fodereksperten kom med, så kan du blot bruge søgefunktionen. Den finder du, ligesom navigationsbaren og bookmark-ikonet, ved at klikke et valgfrit sted på skærmen inde i et magasin.

Noter, deling og thumbnails
I magasinlæserens øverste navigationsbar, hvor du både finder bookmark-ikonet og søge-ikonet, er der også et par andre funktioner. Klikker du på blyanten, så kan du skrive noter eller lave overstregninger i en artikel. Ved at klikke på de tre lodretstående prikker, kan du enten dele artiklen med andre eller få vist magasinets enkelte sider som ‘thumbnails’, sådan at det er endnu nemmere at få overblik over indholdet.

Altid noget i vente
Der er ingen tvivl om, at Malgré Touts app hovedsageligt er til for at du kan have vores magasiner med dig på farten. Men appen hjælper dig også med at have alle Malgré Touts platforme samlet ét sted – for der findes meget andet godt indhold end det, der er i magasinerne. På websitet kan du hver dag læse livstilsartikler og holde dig opdateret om, hvad der sker i ridesportens verden. Vi arbejder på højtryk for at udvikle appen, ligesom vi altid knokler for at give dig og resten af hestefolket nyt, relevant indhold på alle vores platforme.

Vi ses derude!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.