Det er kun andet år, at der afvikles TREC PTVinterCup sponsoreret af Alhvor, men der har været en overvældende tilslutning til Cuppen 2018/19 både fra ryttere og ikke mindst klubber, der har lyst til at afvikle kvalifikationer.

I PTVinterCup fokuseres der kun på PTV-fasen (forhindringsbanen) i TREC, og her sættes hestens tillid, mod, håndterbarhed samt rytternes korrekte brug af hjælpere på prøve. Kvalifikationerne afvikles i løbet af vinterhalvåret og afsluttes med en finale for henholdsvis ØST og VEST.

Alle kan være med
TREC PTVinterCup sponsoreret af Alhvor afvikles som en ØST og en VEST Cup i vintersæsonen. TREC består normalt af tre faser: POR (Orienteringsridt), MA (Gangartstest) og PTV (Forhindringsbane), men i vinterhalvåret fokuseres der på PTV-fasen, som jo let kan gennemføres indendørs i tilfælde af vintervejr. Alle klasser fra T0 til T4 er pointgivende, hvis blot PTV-fasen indeholder minimum otte forhindringer. Kvalifikationer til Cuppen kan findes på DRF Go!, og bestemmelserne kan ses her.

Kamp om finalepladserne
Det er de 20 ekvipager med flest point i henholdsvis ØST og VEST, der går videre til finalen i PTVinterCup sponsoreret af Alhvor, og pointlisterne bliver opdateret efter hver afviklet kvalifikation. Indtil videre har der været over 200 startere i Cuppen 2018/19, og dermed bliver der helt klart kamp om de eftertragtede pladser i finalerne.

Se hele resultatoversigten fra Øst her

Hele resultatoversigten kan ses her.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.