Rundvisning, frokost og undervisning i mønstring og eksteriørbedømmelse
Du vil få rundvisning på kasernen i Slagelse og en spændende introduktion til hvad det vil sige at være Gardehusar. Efter frokosten deles alle interesserede op i to grupper, og de vil blive undervist i hhv. sportshestens eksteriør af DV-dommer Laura Juul og af én af de seje Ung i DV’ere i mønstring. Der byttes undervejs rundt, så hvert hold prøver begge dele.

Det foregår alt sammen lørdag den 2. februar 2019 kl. 10.30 – (ca.) 15.30.

Arrangementet er både for børn, unge og voksne! Dvs. at både medlemmer af Ung i DV og deres forældre og venner er velkomne, og det er også voksne medlemmer af Dansk Varmblod og andre interesserede. Vi regner med fulde huse til dette arrangement, for hvem er ikke nysgerrig over de flotte heste og uniformer på de imponerende Gardehusarer, der hvert år f.eks. eskorterer HM Dronningen, når hun kører i Guldkareten, og når garderne hvert år ved Hingstekåringen i Herning deltager ved de største præmieoverrækkelser??

Pris uden frokost:
DV/Ung i DV-medlem: 50,-
Ikke-medlem: 100,-

Pris for frokost, vand og te/kaffe: 75,-

SIDSTE TILMELDING ER 30. JANUAR!!

Tilmeld via linket her!

Se mere om Gardehusarregimentet i Slagelse her.