Mandag d. 25. februar inviterer Dansk Varmblod’s Reg.6 og Katrinelund til et springhesteforum/dialogmøde med Dansk Varmblods Springdommere: Bo K.Møller, Johnny Hansen og Signe Weise samt formand for avlsledelsen, Inge Madsen.

Oplægget er først og fremmest at få en dialog med Dansk Varmblod’s avlere om følgende:

  • Hvad kan avlsledelsen gøre bedre for at  de dygtige danske avlerne finder det mere attraktivt at avle i Dansk Varmblod fremfor udenlandske forbund?
  • Det er Avlsledelsens ønske, at orienterer om de nye tiltag, der er gjort i forbindelse med kåring og registrering af heste i Dansk Varmblod, ligesom der vil være en bred orientering om Avlsledelsens tanker og ønsker for springhesteavlen, herunder også afprøvnings muligheder.
  • Hvordan ser dommerne den fremtidige springhest. Hvilke kvaliteter skal den især have, er der noget der vægtes mere end andet? – Internationalt såvel som nationalt.
  • Avlsledelsen ønsker med sit oplæg også, at komme i dialog med springhesteavlerne – Hvilke tanker gør avlerne sig, om den danske springhesteavl?
  • Hvad kan vi i fællesskab gøre bedre for at styrke springhesteavlen, og sætte Danmark på verdenskortet med springhestene?

Vi håber, at avlerne vil møde talstærkt op med masser af ideer, debat og være med til at skabe konstruktiv dialog.

annonce

Alle avlere, ryttere og andre interesserede er velkomne – der er gratis adgang.

Har I spørgsmål til arrangementet, så mail [email protected] eller ring tlf.nr.: 21667916/40126268.

Arrangementet afholdes mandag d. 25 februar 2019 på BM Silo,Morrevej 7,7500 Holstebro.

Vel mødt til en spændende aften i springavlens tegn!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.