MandagsBoost: Vær ambitiøs

1550

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi hver uge fokus på dit mindset for derigennem at hjælpe dig med at blive en bedre rytter eller forælder.

Her kan du altså lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om, at du skal blive det mennesker, som du gerne vil blive meget mere af.

I denne uger handler det om, at turde tage chancen og være ambitiøs for sin ridning. Rasmus har i mange år hjulpet topryttere og atleter på tværs af flere forskellige sportsgrene. Mentaltræning er dog med årene blevet mere og mere normalt og er ikke længere lige så tabulagt. Så budskabet i denne uge er, at du skal være ambitiøs og tage imod de muligheder du får tilbudt.

Og i denne uge bliver der tilbudt noget helt særligt.

… Se med i videon, for at høre hvad Rasmus tilbyder dig af chancer!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.