St. Hippolyt Nordic A/S har gennem flere år haft et samarbejde med DLGs svenske afdeling, Svenska Foders Djur och Natur-butikker – et samarbejde, der har fungeret rigtig godt til gavn for vore svenske kunder. Det glæder os derfor at kunne oplyse, at vi nu også indleder samarbejde med en række af DLGs Land og Fritid-butikker. Det vil således fra starten af februar 2019 være muligt at købe St. Hippolyt og AGROBS foder i 14 Land og Fritid-butikker, fordelt over hele landet:

Hjørring, Sørup, Aars, Aabybro, Hedensted, Grenå, Rom, Ølgod, Rødekro, Aarup, Bårse, Tølløse, Ringsted og Fredensborg.

Vi glæder os til at øge tilgængeligheden for vore produkter og det kommende samarbejde med DLG.

Det vil naturligvis stadig være muligt at købe Agrobs og St. Hippolyt foder hos din sædvanlig lokale forhandler.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.