I forbindelse med Distanceweekenden i sidste weekend blev Distanceudvalgets ”Hestevelfærdspris” traditionen tro uddelt til en rytter, som har udvist særligt hensyn til sin (eller andres) hest ved stævner. I år gik prisen til Anna Sofie Lund Corfitz og Anna Sofie fik følgende ord med på vejen:

Anna Sofie lytter altid til sin hest og sætter altid hestens behov først. Det mærker man tydeligt, når man møder hende både på stævnepladserne og til træning. Til stævner præsenterer Anna Sofie gang på gang en hest, der er trænet til formålet, og som ser flot og præsentabel ud. Udover det formår hun at gennemføre med en god hastighed og en flot gennemførselsprocent. Anna Sofie holder sig hele tiden opdateret i forhold til, hvad der er bedst for hesten, og sørger for at den har de bedste forudsætninger for at præstere optimalt. Dette er hun ikke bange for at videregive, så andre ryttere også får fornøjelsen af hendes viden og erfaringer med sporten.

Vi ønsker Anna Sofie STORT TILLYKKE med prisen!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.