Den fascinerende historie om det umage par – Donnie McAdams og den pensionerede travhest Waco Hanover – fik sin ende i lørdags, da Waco, i en alder af næsten 42 år, forlod den fysiske verden og tog til de evige græsmarker.

Waco Hanover så dagens lys den 4. maj 1977 på Hanover Shoe Farms i Pennsylvania. Som 6-årig kom traveren til Vermont, hvor Everett Kettler konkurrerede med ham på landets travbaner, skriver US Trotting. I 1991 blev Waco Hanover pensioneret efter blot ni sejre fra sine 106 starter.

Waco Hanover endte sine dage hos Donnie MacAdams og de to udviklede et ganske specielt forhold, som fik opmærksomhed, da CBS portrætterede det umage par i forbindelse med travhestens 40 års fødselsdag i 2017. I lørdags rapporterede samme nyhedsmedie, at Waco Hanover nu ikke længere er iblandt os.

Selvom travhesten Waco Hanover ikke ligefrem blev kendt for sine præstationer på travbanen, har traveren alligevel formået at sætte sit aftryk i historiebøgerne som verdens ældste traver.

Læs den rørende historie om, hvordan Waco Hanover formåede at blive så gammel her.

R.I.P. Waco Hanover!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.