“Du vil kun fortryde det, hvis du ikke prøver det af. Det værste, DER kan ske, er, at du indser, at det alligevel ikke var det, du ville.”

Har du nogensinde prøvet at springe ud i noget uden at vide, om du kunne klare det? Det er nok ikke en helt ukendt følelse for de fleste ryttere. Det er det bestemt heller ikke for den i dag 20-årige springrytter, Camille Pless. Som 18-årig tog hun nemlig et helt år ud af kalenderen for at tage til Kina, da hun blev tilbudt den kvindelige hovedrolle i det spektakulære hesteshow “Troy”. Showets arrangører ledte efter en smuk, ung pige, som var nordisk af udseende og som tillige kunne ride – og det kunne Camille. Lige dér i lille Randers i nordens allermindste land, der var hun.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #19

LÆS I DIN BROWSER     LÆS I MALGRÉ TOUTS APP

Selv fortæller Camille, at hun skulle ride seks heste, have dansetimer, undervisning i skuespil og ikke mindst skulle hun træne hårdt for at komme i endnu bedre form. Om det pres, som blev lagt på hendes skuldre hver eneste dag, forklarer hun: “Vores dage varierede meget, men for det meste skulle vi øve forskellige scener og tricks – både til hest, men også på egne ben. Vi var omkring 50 mennesker og 72 heste, æsler, hunde og fugle i vores team. Vi skulle samarbejde og træne benhårdt under vingerne på vores kinesiske producere og direktører, som holdt skarpt øje med os hver eneste dag. Det var virkelig hård træning, og tit arbejde vi op til 16 timer om dagen. Hver dag efter arbejde skulle vi evaluere vores træning og indsats.”

“Man skal bare springe ud i tingene og gribe de chancer, der kommer!”

Nok udspringer Camilles erfaringer af en rejse, som har fundet sted i et helt andet land og i et helt andet størrelsesforhold, end vi måske helt kan forestille os. Men selvom hendes erfaringer er store, så kan de i dén grad bruges i en lille, normal hverdag med hest, skole eller fuldtidsjob – for det er netop, hvad Camille selv er støbt af. Derfor er hendes budskab også helt i øjenhøjde og retter sig mod selv den mest almindelige hestepige, tålmodige ponymor eller hårdtarbejdende sponsorfar. Camille er ikke i tvivl: “Man skal bare springe ud i tingene og gribe de chancer, der kommer! Du vil kun fortryde det, hvis du ikke prøver det af. Det værste, der kan ske, er, at du indser, at det alligevel ikke var det, du ville. Men så har du prøvet det!”.

LÆS HELE ARTIKLEN I MAGASIN #19

LÆS I DIN BROWSER     LÆS I MALGRÉ TOUTS APP

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.