Kender du PowerRiders? Måske du har hørt om det før… PowerRiders er en DVD, der i hesteverdenen nærmest har legendarisk status. Denne DVD har i år 10 års jubilæum – og kan desværre ikke købes nogen steder længere. PowerRiders er et redskab, der er blevet brugt at utallige ryttere, som har haft mentale problemer. DVD’en er lavet af Rasmus Bagger med den bagtanke at styrke rytters mentalitet. Den er også bedre kendt som opskriften på mental succes i ridesporten.

Selvom DVD’en har 10 år på bagen, bliver redskaberne aldrig for gamle! Sammen med Rasmus Bagger har vi fået lov til, at gøre det muligt for vores læsere at gense denne DVD. De næste par uger vil vi frigive episoder fra PowerRiders direkte i vores gratis app.

Flere af de deltagende ryttere i PowerRiders er stadig aktive ryttere på topniveau. Kan du genkende dem? Måske deres vedvarende succes stammer fra, at de gør det, de er gode til, og gang på gang styrker deres mentalitet…

Så nåede du ikke at få fingrene i PowerRiders? Eller er din DVD-afspiller bare ikke brugbar længere? Så har du nu en ny chance. Chancen for at få dit bedste mentale redskab lige ved hånden!

“Vi købte den, da jeg i et halvt år har været igennem en rigtig skidt periode til stævner, og derfor har jeg været helt nede og ude af den mentalt. Men denne her DVD har givet mig en masse redskaber at arbejde med, og alle jeg kender, som har set den, har virkelig også fået noget ud af den.”
Kommentar på Heste-Nettet.

Du kan se PowerRiders i Malgré Tout App. Download appen i App Store og Google Play.

Download i App Store

Download i Google Play

“Jeg vil helt sikkert anbefale den til alle – forældre, stævne- og hygge rytter osv…”
Kommentar på Heste-Nettet.

 

 

 

 

Hent din arbejdsbog her: POWERRIDERS The Workbook

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.