Foråret er her. Mange har den seneste periode gået og været lidt småsyge på grund af det skiftende vejr. Skiftende vejr gør disse tider besværlige som hesteejer(e). Ridebanerne er våde – hestene fælder og mudderet virker lidt at være her for at blive. Men når man ser bort fra det, så er de klassiske påskeblomster kommet frem af vinterens muld. Det er så småt begyndt at blomstre i jordbunden, og timerne – ja de er bestemt blevet lysere. Det er ikke ligeså nødvendigt at spurte hjem fra arbejde for at nå hesten(e), inden det bliver helt mørkt.  

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Du sidder her med dette års tredje magasin, Malgré Tout-magasin #21. Hvor vildt er det ikke lige? Mindre og hyppige magasiner gør, at vi kan tilrettelægge vores indhold, så det passer bedre til  dig og årstiderne… 

I dette magasin kan du læse om Philip, der i det nordjyske er med til at holde styr på Stutteri Alfarvad, foruden selv at skulle have tid til at ride og pleje familien. Netop det med avl er noget, man skal være opmærksom på. For så kommer der føl. Og hvordan får din kommende ridehest den bedste start på livet? Vi har sammen med St. Hippolyt samlet nogle relevante informationer, så din avlshoppe og føl kan få den rette start.  

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Og lige præcis det med at starte kan være svært. Vi har snakket med en populær instagrammer, der er startet fra 0 følgere og i dag har langt over 80.000 følgere. Et imponerende stykke arbejde, og en masse timer. Læs mere om Cirkeline, en smuk ung pige, som deler hverdagsmomenter fra sit hesteliv. 

Udover blomster, der springer frem, gør gode samarbejder det også. Vi har indgået et samarbejde med dygtige Katrine Hallund fra Hallund Photography. I dette magasin har hun leveret vores flotte forside billede, med blid forårssol og grønne marker. En skøn serie af billeder vi har glæde af i magasinet. Udover forsidebilledet, kan du se, hvordan hendes dygtige ekspertise har fanget billeder af et vidunderligt føl.

Rigtig god læselyst!   

LÆS I DIN BROWSER  LÆS I MALGRÉ TOUT APP

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.