Et forskningsprojekt på Erhvervsakademi Aarhus forsøger at afdække, hvordan vi danskere fodrer vores heste. Det gør de med en spørgeskemaundersøgelse, hvor de håber på at for så stor en del af den danske hestebefolkning til at svare, som overhovedet muligt.

Vi fra Malgré Tout vil gerne opfordre alle vores skønne læsere til at besvare spørgeskemaet og dermed give en hjælpende hånd til indsamlingen af data. Viden om fodring er vigtigt, da det på sigt kan gavne sundheden og trivslen for dem, vi holder så meget af: hestene.

Det tager kun 10 minutter at besvare spørgeskemaet, og du forbliver selvfølgelig anonym. Resultaterne vil du kunne læse, når undersøgelsen er færdig, ligesom det vil blive offentliggjort på vigtige møder og kongresser til næste år. Med andre ord kan du være med til at gøre en forskel, både for dig selv, for dine hestebekendtskaber og for din hest.

Besvar spørgeskemaet

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.