Måske du har set det, men vi tilbyder dig mange gratis muligheder. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores indhold til dig. Vi er innovative og ønsker at vidensdele så meget indhold, som vi kan, til dig.

Vi gør det helt gratis – og er afhængige af, at du finder det interessant

I vores app kan du læse alle de nyeste magasiner. De er letlæselige på mobilen – og er der en artikel du finder mere interessant, kan du lave et bogmærke på den til din samling.

 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.
Mille Christophersen er projektleder på Malgré Tout. Siden barn har Mille haft interesse for heste og i fritiden bliver der brugt tid på hendes egen hest. Mille har i mange år arbejdet i hestebranchen, tidligere som IT koordinator i rideforbundet og nu hos os. Mille er med til at forbedre nogle af vores løsninger - så vores læsere for så meget værdi som muligt.