MandagsBoost: Kender du forskellen på en taber og en vinder?

2071

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi hver uge fokus på dit mindset for derigennem at hjælpe dig med at blive en bedre rytter eller forælder. Her kan du altså lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om, at du skal blive det mennesker, som du gerne vil blive meget mere af.

I denne uge handler det om det at kende forskellen på en taber og en vinder. Kender du forskellen? Endnu bedre – måske du gerne vil vide, hvordan du kan lave en en taber om til en vinder. Se med i denne uges MandagsBoost hvor Rasmus Bagger, verdens bedste mentaltræner for ryttere, fortæller dig hvordan man gør…

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.