Instagrammer med passion for heste og videoer

Hvis du er på Instagram og er i alderen 13-25 år – eller har et barn, der er det – så har du med al sand synlighed hørt om Cirkeline Lundtorp Olsen. Med sine over 85.000 følgere er hun næsten umulig at komme udenom, hvis du interesser dig for heste på Instagram. Cirkeline bruger flere timer om dagen på mediet, og det får mange brugere glæde af. Der er dagligt updates om hestene i stalden – især hendes store, røde varmblodsvallak, Heartcore.

Læs også: Derfor bør du være kæreste med en hestepige

Her forklarer hun, hvordan det hele startede, og hvad det er, det dér Instagram kan:“Jeg startede min Instagram-profil helt tilbage i 2014, da jeg var 15 år gammel. På daværende tidspunkt var ridningen også en stor del af mit liv, og for ikke at genere mine ikke-heste-venner med 1000 identiske billeder af min “åh så søde pony”, oprettede jeg min heste-instagram.”

“Jeg elsker at kunne følge med i  inspirerende menneskers liv over hele verden. Derudover synes jeg, at det er fantastisk at kunne nå ud til så mange mennesker ved et enkelt klik. Jeg har i virkeligheden også etableret mange bekendtskaber på baggrund af min Instagram, som jeg ikke ville være foruden”, uddyber hun.

Men det er ikke kun billeder, du finder på Cirkelines profil. Hvis du scroller ned gennem
hendes profil, vil du kunne se et hav at videoer, som er klippet særligt sammen i tempoer, der passer til musikken. Vi har efterhånden mødt Cirkeline nogle gange, og med hendes ydmyge facon har vi fundet både hende og hendes profil meget interessant.

Til spørgsmålet om, hvad der hitter på hendes profil – og dermed hvad der virker, når man gerne vil nå langt ud – svarer hun: “De posts, der får flest likes, er uden tvivl de videoer, hvor jeg galopperer på en af hestene mens mine venner kører ved siden af på en ATV eller i en bil og filmer. På den måde får man en mega fed video, hvor hesten er i fokus hele tiden til trods for den høje fart. For at sikre, at billedet bliver stille, bruger vi en gimbal, men filmer ellers bare videoerne på en iPhone. Jeg elsker at filme og at redigere videoerne, hvilket har gjort, at min Instagram fungerer som en lille visuel dagbog fyldt med minder, som jeg ofte kigger tilbage på.”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce