Dressurrytterne har fået det overstået, men springrytterne skal frem til begyndelsen af august, før der sættes navn på årets danmarksmester. Det sker ved et stort stævne fra 31. juli til 4. august hos Absolute Horses på Tågerup i Sommersted. Det bliver nogle travle dage, for ud over Stephex DM for senior afvikles Agria DRF-mesterskaber for U21 og U18.

Andreas og Christian Schou og Bo Kristoffersen, der står bag Absolute Horses, valgt at holde et internationalt stævne samtidig. Det er CSI2*, CSIYH og CSIP. Så der bliver ikke alene lejligheden til at se de bedste danske springryttere, men også udenlandske topryttere med både grand prix-heste, fem-, seks- og syvårs heste og ponyer.

Der er også lagt op til et brag af en rytterfest fredag den 2. august med musik, standup med Uffe Holm og uddeling af en række awards. Så det er med at få sat kryds i kalenderen.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.