Overvejer du at kalde din hest for Sandwich? Eller hvad med Betterøv? Går du rundt med en Grethegladformad i stalden eller kalder på Kombardo på folden? Så er det ikke sikkert, at der er noget galt med dig. Det er nemlig bare heste-folket, der er eksperter i at kalde deres firebenede venner sjove navne. Og lad os bare sige det, som det er: Nogle af dem er mere specielle end andre.

For kort tid spurgte redaktionen på Malgré Tout alle jer læsere om hjælp på Facebook til at kåre Danmarks 10 sjoveste hestenavne. Det er der kommet mange sjove, tossede og højst usædvanlige bud ud af fra hestefolk over hele landet, som både giver anledning til latter og måske også en smule forundring. For hvem kalder sin hest for:

Afzat Firfod

APS A Prøver Satme

Cocaine De La Baile Rouge (kokain ved den røde havelåge)

Firfod Blandt Andet

General Bummerlummer

Karachaganak

PsykC

Sassy Sumpsmølf

Shesellsseachells

Så La Da Vær’

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.
Laura er uddannet kandidat i socialvidenskab og projektledelse. Laura er aktiv dressurrytter og rider en del stævner på sin 19-årige vallak. De fleste af sine ideer til artikler får hun imidlertid, når hun muger ud. Som skribent, brænder hun for at formidle aktuel hesteforskning fra ind- og udland, samt give sine læsere indblik i nye tendenser og trends i ridesporten.