Pressemeddelelse

2. juli bliver spring undervisningen sat 2 huller op, når Tina Lund gæster Danish Horse College i Grenaa. Tina vil her undervise alle Danish Horse Colleges elever, med den solide erfaring fra springbanerne som hun har opbygget gennem sin lange karriere. Ud over eleverne fra Danish Horse College bliver der også plads til at nogle af Djurslands Rideklub’s andre spring talenter kan glæde af Tinas erfaring.

Berider ved Djurslands Rideklub Klaus Meldgaard Jensen, der også er daglige underviser for Danish Horse College udtaler ”Jeg glæder mig over at vi har kunnet lokke Tina til Grenå. Jeg håber naturligvis at den omtale og opmærksom, som Tina bringer med sig vil smitte positivt af på Danish Horse College, så endnu flere får øjnene op for hvor godt et koncept vi har her” og han glæder sig samtidig over den mulighed som klubbens øvrige ryttere får ved denne lejlighed.

Elev ved Danish Horse College, Trine Mortensen, udtaler “Jeg synes, det er rigtig fedt at få gæsteundervisning af dygtige trænere og ryttere, der kan give nogle andre input end dem man får i den daglige undervisning. Det giver virkelig et stort motivationsboost”. Trine afslutter netop i disse dage sine 3 år som studerende ved Danish Horse College hvor hun samtidig har færdiggjort en HTX.

Efter undervisningen, ca. kl. 16:00, bliver der tid til Meet & Greet med Tina Lund. Så skulle man tilfældigvis være i omegnen af Grenaa den 2. juli om eftermiddagen, kan man smutte forbi og få lidt af stemningen med.

Undervisningen ved Tina Lund, som i øvrigt blev udsolgt i løbet af et par dage, starter kl. 12:00.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.