En blanding af sol, regn, skyer og blæst har givet os den klassiske danske sommer, som vi alle lærer at både elske og hade. En overskyet himmel fjerner den dårlige samvittighed over at have blege ridebukseben, og den kornblomstblå himmel bringer atter glæden ved den dansker sommer frem. Vi går sidste sommermåned i møde, og farverne er allerede ved at skifte fra de helt frodige til de mere gyldne nuancer.  

Her sidder du med årets sjette magasin, Malgré Tout-magasin #24. Måske undrer du dig over, hvorfor vi sprang en måned over? Ligesom dig, har vi holdt lidt sommerferie… Nu er vi klar igen, og i dette magasin kan du læse om, hvad du skal gøre, når tiderne skifter – altså årstiderne. Heldigvis er der noget godt ved alle tider og de sider, der følger med. 

Læs magasinet i…

Græsset er ved at være spist, og vi forstår godt, hvis det er lidt af en “ny verden” for dig at skulle tænke på kernefoder igen. Og dog – for føles det ikke lidt som om, at det var i går, vi var i april? Heldigvis ligger der en hjælpende foderguide klar i magasinet. 

Nye verdener er desuden noget, Simone Hoppe kender til. Vi har taget en snak med dressurrytteren, der droppede varmblodshesten – for en stund – for til gengæld at finde ismulen frem. Simone fortæller, hvordan det har gjort hende til en bedre rytter inden for begge discipliner, og at det kan være sundt at prøve noget nyt. Og det der med at prøve noget nyt og teste noget forskelligt af, det kender du nok… Rider du f.eks. altid med det samme næsebånd? Kender du de forskellige slags? Vi har fundet dem alle frem og skilt ulemperne fra fordelene, så du ved, hvad du skal vælge. 

Læs magasinet i…

Ja, når tiderne skifter, så kan man skifte hest, og man kan skifte næsebånd. Men hovene, dem kan man ikke skifte. Sammen med St. Hippolyt har vi kigget på, hvad de har brug for. For ingen hov, ingen hest. Derfor har vi set nærmere på, hvilket foder, der kan give din hest de skønneste og sundeste af slagsen. Skønhed kommer jo indefra, som man siger.

Og skønhed… Det har Katrine Hallund fanget. På forsiden ses springhesten Mystic Sandy i de smukkeste sensommerfarver. 

Rigtig god læselyst!       

Læs magasinet i…

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.