Tatoveringer har udviklet sig meget de seneste år. Nye kunstnere, der bringer forskellige teknikker og stilarter ind, gør, at vi ser mange forskellige udtryk og muligheder for hestetatoveringer. Vi er gået det store internet igennem for at finde de smukkeste og smarteste hestetatoveringer, som vi tror, du vil elske.. – Så hvornår skal tiden til tatovøren bestilles?

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.
Laura er uddannet kandidat i socialvidenskab og projektledelse. Laura er aktiv dressurrytter og rider en del stævner på sin 19-årige vallak. De fleste af sine ideer til artikler får hun imidlertid, når hun muger ud. Som skribent, brænder hun for at formidle aktuel hesteforskning fra ind- og udland, samt give sine læsere indblik i nye tendenser og trends i ridesporten.