Her sidder du med årets ottende magasin, Malgré Tout-magasin #26. At lave et magasin til dig er som en rejse midt i alle de andre opgaver, vi har. En rejse og en mere dybdegående tilgang, hvor vi lærer nye mennesker at kende, indsamler mere viden til livet med heste – og en rejse, hvor vores kreativitet kan få lov til at løbe frit. Det grå efterårsvejr er over os, og hestene fælder. For det er tid til den tykke pels. Måske din hest er rykket fra sommerfold til vinterfold grundet manglende græs? I så fald kan det være, at den skal have noget ekstra stråfoder.  

Har du styr på kvaliteten af dit grovfoder? Eller hvad du egentlig skal give? Kender du forskellen på hø, wrap og wraphø? Vi har kort skitseret forskellene og fundet fordele og ulemper ved hver type.  

Læs magasinet i…

Måske din hest gør lidt ligesom min? Min gamle krikke har skiftet sommerfolden ud med vinterfolden og kigger længselsfuldt mod den nedbidte græsmark. Eller måske er det med et smertefuldt blik? Et “Pain Face” kan opstå i mange forskellige situationer. Ved du, hvordan du kan se, om din hest har smerter? Der findes nogle enkelte ansigtstræk, hvor du kan læse din hest. 

At fange følelser kan være svært. Især at fange de ønskede på billeder. Vi har snakket med fotograf Katrine Hallund, der har leveret billeder til os til flere magasiner. For hende handler det at tage billeder meget om at fange følelserne i et stillbillede. Og hvordan gør du bedst det? Katrine kommer med skarpe tips til før og under din billedsession. 

Tips og tricks er noget, vi alle er vilde med! Springrytteren Veronika Gylthe deler ud af sine mange erfaringer. At starte selvstændigt i et andet land kan være svært. Det kræver meget mod og at turde gøre tingene på sin egen måde. Især fordi det oftest er nemmere at følge med strømmen. 

Læs magasinet i…

At sætte strøm til tingene er efterhånden blevet meget moderne. Især når det gælder biler. Nærmere elbiler. Vi har fået lov til at teste Jaguars nyeste skud på stammen inden for elbiler, nemlig deres I-PACE. For hvem vil ikke gerne være med på moden og være frontløber? 

Moden skifter hver sæson og år. Det kan være svært at følge med. Derfor har vi givet dig et kort overblik over efterårets must haves… 

Rigtig god læselyst! 

Mille Christophersen 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.