Pressemeddelelse fra Stutteri Alfarvad

Vi glæder os til at velkomme østrigeren Benjamin Saurugg som førsterytter på Stutteri Alfarvad. Benjamin kommer fra Lake Arena i Østrig, hvor han har arbejdet som professionel rytter i flere år. Her har han blandt andet opnået flotte resultater og sejre i 150 cm-klasser til CSI4*-stævner. Derudover har han redet flere ungheste til flotte resultater ved stævnet Mediterranean Equestrian Tour ved Oliva Nova Beach i Spanien i 5-, 6- og 7 års-klasserne.

Vi glæder os utrolig meget her på Stutteri Alfarvad til, at Benjamin starter medio oktober. Det er dejligt, at vi kan tiltrække en international rytter til vores stald helt heroppe i Nordjylland.

Benjamin får ansvaret for alle hestene på Stutteri Alfarvad i samarbejde med team-rytter Emilie Pedersen. 

annonce

”Jeg glæder mig meget til at starte på Alfarvad. Jeg har allerede prøvet flere af hestene og synes, der er nogle rigtige spændende og gode ungheste imellem, som jeg ser en stor fremtid i”, udtaler Benjamin Saurugg. 

Ud over Benjamin har Stutteri Alfarvad også ansat Geraldine Lüthje som manager i stalden. Hun har i mange år arbejdet som professionel rytter og har selv redet konkurrencespringning op til 145-klasser. ”Geri” er allerede startet i stalden og glæder sig til at Benjamin kommer medio oktober. 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.