Små heste kan også noget stort. I weekenden d. 4. oktober kan du opleve de små heste gøre deres absolut bedste, når Dansk Småheste Sport (DSS) afholder et stort stævne på Algestrup Sportsrideklub i Tølløse på Sjælland.

Stævnet er en blanding af mange forskellige discipliner for småheste, og der er lagt op til en dag for hele familien. Deltagerne til stævnet er nemlig både store og små, og de skal blandt blandt andet konkurrere i forhindringskørsel, mønstring, agility, miljøtræning og udklædning. Imellem klasserne vil der være yderligere underholdning, og til sidst på dagen kåres de to bedste heste.

Alle er velkomne som tilskuere og det er selvfølgelig gratis. Her på redaktionen vil vi især opfodre de sjællandske børnefamilier til at besøge pladsen med alle de små heste, der bogstaveligt talt kan hilses på i børnehøjde.

Læs alt det praktiske og se programmet for klasserne her.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.