Pressemeddelelse fra RidersEvent

For første gang nogensinde – den 19. januar 2020 – kommer den verdensberømte Rolf-Göran Bengtsson til Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg for at give en eksklusiv clinic. Godkendte hingste fra Holsteiner Verband vil blive anvendt til at demonstrere Rolf-Görans træningsmetode.

Få ryttere har været lige så succesrige som Rolf-Göran. Individuelt europæisk guld, individuelt olympisk sølv, olympisk sølv for hold og vinderen af den prestigefyldte Global Champions Tour final er blot nogle af de sejre, der kan nævnes.

Under denne clinic kommer Rolf-Göran til at dele ud af sine kundskaber om, hvordan man bliver fremgangsrig og får succes i sporten. Interviews om hans karriere vil blive kombineret med underholdning og praktiske eksempler i clinicen. Rolf-Göran, ryttere fra Holsteiner Verband og lokale danske ryttere kommer til at demonstrere Rolf-Görans metoder om, hvordan man kan nå bedre og mere bæredygtige resultater.

Målet med clinicen er at få både ryttere og publikum til at føle, at de får en førsteklasses begivenhed. Praktisk viden og indsigt i Rolfs karriere kommer til at blive blandet med underholdning. Vi ønsker, at alle skal forlade showet med en følelse af ”Wow, det var godt”, siger grundlægger af RidersEvent Madeleine Broman Toft.

Vi er glade for at samarbejdet med Krafft og Holsteiner Verband, hvor vi sammen præsenterer denne clinic. Ligeledes er vi glade for at få lov at til at afholde clinicen på det Nationale Hestesportscenter Vilhemsborg, hvilket skaber en smuk ramme med deres fantastiske hestefaciliteter.

Clinicen vil blandt andet omhandle, hvilke forbedringer man kan gøre sig for at blive bedre og nå sine mål, og hvad hemmeligheden er bag Rolf-Görans egen succes.
Selv vil Rolf-Göran demonstrere sine træningsmetoder ved hjælp af Holstenerforbundets ryttere, danske ryttere og hingste på forskellige uddannelsesniveauer.

Tid: D. 19. januar 2020 kl 16.00-20.00
Sted: Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, (Østjylland, Danmark)
Billetter: Kan købes fra den 16. oktober 2019 på ridersevent.com
Kontakt: [email protected]

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.