Efteråret kommer snigende med sine kølige aftener og kolde vinde, og det er derfor blevet tid til at opdatere din og hestens garderobe med de nyeste tendenser inden for ridemode og udstyr. Vi er gået all in i jagten på sæsonens lækreste must haves, og giver dig 9 ting, som vi drømmer om her til efteråret. 

Til rytteren

Med efterårets kommen går livet med heste ind i en helt ny fase. Hvor dagene før var lyse og lange, byder efteråret på hygge og indendørsaktiviteter. Ændringerne i vejret sætter også sine spor på vores hesteliv. Vi kender alle til at stå i knæhøjt mudder, at putte lammeskindssåler i støvlerne og at finde den ekstra varme vest og regnfrakke frem fra gemmerne. Efteråret er også den tid på året, hvor vi forbereder os på vinteren.

Vi går vinterudstyret til hest og rytter igennem, tjekker at batterierne i refleksvesten stadig virker, køber ormekur og måske et ekstra dækken. Det er også årstiden, hvor naturens spisekammer viser sig fra sin bedste side. Vi plukker tonsvis af æbler til os selv og vores firbenede venner og glædes ved at se dem gumle æbler i sig med største velbehag. De forskellige rytterkollektioner i år tager udgangspunkt i farver, der afspejler efterårets nuancer. Vi ser især udstyr i orange, bordeaux og mørkegrøn, som hitter på både spring-og dressursiden.

Tjek vores must haves til efteråret ud her:

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.