Her sidder du med årets tiende magasin, Malgré Tout-magasin #28. Efteråret haft lidt for travlt med at få regnet af. Mudder er nu en fast del, for de fleste, ved leddet til foldene. Det har været forholdsvis lunt, og vi har indtil videre ikke haft det typiske blæsevejr. Vinteren er lige rundt om hjørnet – og håbet om en hvid jul lever nok hos de fleste… 

For det med at have hest. Ja, det er en farverig oplevelse, og tit lever der nogle drømme i de fleste af os. Nemlig det med at få hestene hjem. Hjem til et hus med egen stald. Her er der dog rigtig mange elementer at tage stilling til. Der er jo efterhånden regler for alting – især i det samfund, vi lever i. Måske har du allerede hestene hjemme? Måske du drømmer om det? Vi har spurgt en hestepige med ekspertviden om dette emne…  

Læs magasinet i…

annonce

Hvis ikke du går og drømmer om en stald, er du måske bare meget i stalden. Måske du synes, der er lidt koldt i stalden, måske det er lidt lunt. Men ved du, hvilket klima der er det bedste for din hest? Anja fra Moderne Hestehold er med sin faglighed kommet med sit bud på, hvad du skal bære obs. på i din stald… 

Varmt eller koldt udenfor, så er et varmt emne altid doping. Der er et hav af regler for doping af præstationshesten. Det kan være svært at udrede, hvad der er forkert eller rigtigt. Men bare rolig, St. Hippolyt har hjulpet med at forklare, hvilke stoffer du skal være opmærksom på… 

Læs magasinet i…

Ja, der kan være fordele og ulemper ved både temperaturer og fodertyper. Måske du har styr på hestens fordel – men har du styr på bagdelen? Vi har samlet 20 facts om din hests hale og hvorfor du skal passe på den… 

Inden vi får set os om, så er den hvide jul forhåbentligt kommet, og måske der står et juletræ i stuen eller stalden. Vi har samlet ni must haves, der ville ligge dejligt under dit juletræ… 
 

Rigtig god læselyst! 

Mille Christophersen 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.