Annoncørbetalt indhold – Mink Horse of Denmark

“Ridebukser med firming effekt, og med en ekstra høj talje, som gør at du ikke skiller på midten.” Sådan lover Mink Horse, at deres SHOW OFF TIGHT kan. Altså ridebukser i strækbart materiale med grip bagi, som skulle støtte som shapeware, men samtidigt være komfortabelt. Det er bl.a. produkter som disse, der gør, at det lille danske rideudstyrsfirma skiller sig ud fra flokken. Mink Horse producerer alt selv fra bunden med udgangspunkt i, hvad moderne ryttere efterspørger – til en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har derfor testet deres SHOW OFF TIGHT og du kan læse, hvad vi er fundet frem til, lige her.

Lidt af en ildsjæl bag produktet

Vi blev bekendte med Mink Horse, da vi hørte om en rideudstyrsproducent, der turde tænke ud af boksen og producere tøj til kvinder, der måske har lidt mere på sidebenene, uden at man kommer til at ligne michellin-manden på en dårlig dag. Det er jo ikke fedt at ligne en sæk kartofler, når man sidder på hesten.

Ejeren Susan Gylling er en vaskeægte ildsjæl, som er god til at opfinde nye designs, der er til at betale. Hun ved, at det er dyrt at have hest i dagens Danmark og at vi ryttere bruger mange penge på produkter, der skal forbedre og forsøde vores egen og vores hests tilværelse. Susans mission er at producere udstyr, som passer godt, er komfortabelt, har høj funktionalitet, men sælges til en fornuftig pris. Det er også derfor, at ridebukserne er udstyret med en lomme med lynlås og en stiklomme på den anden side, velegnet til mobiltelefonen. Og så findes bukserne i størrelse 152-52, så her er tale om et par bukser, der henvender sig til kvinder i alle størrelser. Det er et plus på vores konto! Der findes nemlig ikke ret meget udstyr af god kvalitet til plus piger.

Da vi er på besøg, får hun da også med stor begejstring vist os at hun har lavet sin egne gjorde med memory foam, svedtransporterende underlag (også med memory foam) og støttestrømper til hesten, som hun er i gang med at produktteste. Vi kunne ikke andet end at blive begejstrede. Både for Susan og for hendes produkter.

At finde det perfekte par

Som hesteejere tilbringer vi utrolig meget tid i ridebukser og når vi finder det perfekte par, bruger vi dem som regel til der er hul i, og så får de lige et par syninger, hvorefter vi bruger dem et halvt år mere. Derfor er det også vigtigt at vælge bukser, der tilbyder komfort og høj ydeevne.

Mink Horse SHOW-OFF Tight med yogatalje, som du også kan folde ned til en normal buksetalje og supplere med dit yndlingsbælte. Smart og behageligt. Fås i jordphus-udgave til islænder- eller turrytteren.

Yoga-taljen

Det, der er det specielle ved Mink Horse-bukserne er, at de har en formende effekt, og så er de udstyret med en ekstra høj talje. Den kaldes for en Yoga-talje, og sådan en fætter går hele vejen op til under barmen. Det viste sig at være ekstra kærkomment i disse kolde tider.

Den holder dig varm om lænden og sørger for at du ikke skiller på midten, når du bukker dig ned. Den høje talje er også særdeles velegnede, hvis man har problemer med lændesmerter eller det er dén tid på måneden, og du derfor har brug for lidt ekstra komfort. Hvis du er træt af yoga-taljen, kan du folde den ned, til en normal buksetalje, som ovenikøbet er udstyret med bæltestropper, så du også kan supplere med dit yndlingsbælte.

Materialerne

Vi er generelt begejstrede for alt, der har en slankende effekt, og det må man sige, at ridebukserne havde. De var gode til at holde de ekstra kilo på maven sikkert på plads, både ved ridning og hovrensning. Og så er vi glade for designet. Her er ikke tale om bukser, med store logoer polstret op og ned ad siden på låret, men et lille elegant logo broderet på den ene side. For helt ærligt, der findes ikke noget mere irriterende end at være omvandrende reklamesøjle for et firma, man engang i 2017 købte et par bukser på St. Hestedag. Det ved Susan fra Mink Horse godt.

Og så vil vi også gerne lige nævne den hvide stævne-tight. For her har Mink Horse været så geniale at producere samme model – men i et nyt teknisk-bonded materiale, der gør, at underbukserne ikke kan ses igennem. Dette er intet mindre end genialt. For hvem hader ikke, at trussen kan ses igennem de hvide bukser?

De hvide ridebukser, hvor underbukserne IKKE kan ses igennem, finder du HER

Komforten

Bukserne er super nemme at få på. De strammer ikke nogen steder eller gnaver i uheldige områder. Ingen lynlås, ingen knapper eller lommefor, der sidder og irriterer. Her er tale om bukser, der har komforten som første prioritet. Så snart bukserne var på, betød det elastiske materiale, at de var lette og smøg sig til kroppen alle de rigtige steder. Grippen, som bestod af små elegante kroner (Mink Horse’s eget logo) var god, og man sad godt i sadlen.

Bukserne er desuden udstyret med et strækmateriale ved anklen, hvilket gør dem lette at få på, mens de sikrer, at de er smyger sig tæt op af dit ben og krøller sig ikke sammen i dine ridestøvler. Og så er der jo den høje Yogatalje.

Den endelige dom: 4 ud af 5 stjerner

– Det eneste vi kunne ønske os var, at de også blev lavet i en vinterudgave med fleece-foer.

Find bukserne på Mink Horse’s Hjemmeside HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.
Laura er uddannet kandidat i socialvidenskab og projektledelse. Laura er aktiv dressurrytter og rider en del stævner på sin 19-årige vallak. De fleste af sine ideer til artikler får hun imidlertid, når hun muger ud. Som skribent, brænder hun for at formidle aktuel hesteforskning fra ind- og udland, samt give sine læsere indblik i nye tendenser og trends i ridesporten.