Annoncørbetalt magasinartikel: Equsana og Tronagergaard Straw

Som hestefolk ved vi, hvor vigtigt stråfoder er for vores kære heste. Derfor har vi her på redaktionen allieret os med to eksperter fra hhv. Equsana og Tronagergaard Straw, som ved, hvor livsvigtigt stråfoder af den rigtige kvalitet og type er for hestene. Og så er de i øvrigt helt enige om, hvad man gør, hvis hestene på folden har forskellige behov. 

Det er blevet til en artikel om at vælge det rigtige strå med udgangspunkt i hestens behov. For strå er jo som bekendt ikke bare strå, og fordi hver type har sine fordele og ulemper, er det meget forskelligt, hvad vi vælger at fodre med.

Som med så meget andet, der har med heste at gøre, er valget af grovfoder lidt af en videnskab. Hvad skal man vælge? Hvad giver man hestene at spise? Og hvad gør man, hvis de bliver for tykke? Alle disse spørgsmål har du, ligesom os, sikkert stillet dig selv.

Men fortryd ej, kære læser. Når du har læst denne guide, er du forhåbentligt blevet lidt klogere på, hvad din hest skal spise på folden. Og hvis du har nogle gode erfaringer eller tips, så tøv ikke med at del ud af dem på vores Facebook eller Instagram.

Læs guiden her:

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.