Annoncørbetalt indhold: Riders Deluxe, Mink Horse & Equsana.

Udsalget er i gang, og selvom vi snart er halvvejs inde i januar, kan du stadig gøre et rigtig godt køb. Men hvor skal man overhovedet begynde? Malgré Tout har ledt internettets mange udsalg igennem og fundet 5 gode tilbud, som vi er helt vilde med.
Ariat Ideal dunjakke er et musthave til vinteren. Lækker jakke fyldt med dun, som kan holde dig varm og kan pakkes ned så den næsten intet fylder og er derved nem at have med i en taske. Har lommer med lynlås og lille smart detalje i kraven. Den fåes i farverne; rød, sort, blå, turkis og sort. Vi har fundet den hos Riders Deluxe.dk sat 50 % ned fra 949,- til 469,75 kr.

Find den lige her.

Dette er en opdateret version af Equsana’s bedst sælgende ridesportstrøje. Trøje her er med grå detaljer samt en aftagelig hætte. Den er i strækbart materiale og kombineret med en varm quilt på front og ryg. Er ideel både til ridning og brug i en kold stald. Den koster 379,-.

Find den lige her.

Triple A Duo Cooler/Liner – 2 lags luksus fleecedækken fra Mink Horse opfylder flere funktioner. Det er udstyret med 2 lags anti-pilling, som gør at det ikke fnuller og så er det anti-statisk. Vi er særlig vilde med, at dækkenet er udstyret med sammenkoblingspunkter, aftagelige krydsgjorde og dobbelt T-lukning på bringen, så du kan bruge det som en ekstra liner til de kolde dage, hvor hesten bare trænger til et ekstra lag varme. Det kan også anvendes som afsvedningsdækken, stalddækken eller liner til overgangsdækken. Det er sat ned fra 749 til 349 kr.

Find det lige her.

Ergo trensen fra HorseGuard er en utrolig lækker nyudviklet anatomisk korrekt trense. Den er lavet af vegetabilsk garvet engelsk anilinlæder, og så er den udviklet i samarbejde med dressurrytter Mikaela Lindh og dyrlæge PhD Nicolai Jarløv fra Hørsholm hestepraksis, der har anvist den korrekte placering af nakkestykke, næsebånd og kindstykker, således at trykket på nervebanerene reduceres mest muligt. Den fåes med flot bredt Aachner næsebånd med tilbagetræk og sten på pandebåndebåndet. Trensen leveres uden tøjler. Vi fandt den hos Riders Deluxe sat ned fra 1249,- til 999,-

Du finder den lige her.

“MPro” sadelunderlag, Poly/mørk grøn – med cut-back, ventilation og antiskrid fra Mink Horse er vi ret vilde med. Det er anatomisk korrekt skåret, så hesten har ekstra man-frihed. Det er desuden forsynet med anti-skrid (så hårene ikke slides af) og quick-dry-funktion, så din hest er tør under sadlen, selv når i træner hårdt. Det er sat ned fra 399,- til 250,-

Du finder det lige her.


Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.