Gratis online magasinartikel.

Antropomorfisme betyder, at tillægge dyr menneskelige følelser. Noget vi hestemennesker tit kommer til, når vi taler om vores heste. Alligevel bør vi tage hestens humør alvorligt. For om den er tilfreds, angst, stresset, urolig eller træt, kan have stor betydning for jeres relation og dens sundhed.

Der har været skrevet mange artikler om forskellige aspekter af hestens adfærd, og hvordan vi mennesker afkoder den. Og selvom hesten hverken kan være udspekuleret, dum eller beregnende, er det stadig let at se, om hesten er villig til at arbejde, er opmærksom på dine signaler og sine omgivelser. Hvis ikke den er det – ja, så skal du nok kradse lidt i overfladen og finde ud af, hvad der foregår.

Det har vi skrevet en artikel om i vores seneste online magasin, som du kan læse gratis ved at downloade Malgré Tout’s app i App Store eller i Google Play:

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.