Velkommen til magasin 30! Du kan downloade magasinet via vores app, som hedder Malgré Tout.

Klik på billedet, så kommer du direkte ind i App Store eller Google Play:

Dufours groom hylder skønheden i dressuren

I dette nummer har du mulighed for at møde Catarina Hall, som ud over at være groom for Cathrine Dufour, også er en fantastisk dygtig fotograf! Det er blandt andet hende, der har leveret forsidebilledet og den skønne fotoreportage inde i bladet. Klik på billedet, og du kommer direkte ind til magasinet, som downloades via vores app:

Hestens tænder er vigtigere end du tror

Du kan også blive meget mere klog på hestens tænder i magasinet. Artiklen kom til verden, fordi en af vores redaktionsmedlemmer så en video på facebook om, hvorfor man skal børste tænder på sin hest. Bliv klog på dette emne og meget mere om hesten tænder i artiklen; Hestens tænder er vigtigere end du tror. Klik på billedet, og du kommer direkte ind til magasinet, som downloades via vores app:

Unge talenter: Victoria Vallentin

Du kan også læse vores portræt af den kun 21-årige U25 Danmarksmester i dressur, Victoria Vallentin i vores serie kaldet “Unge Talenter”. Victoria taler åbent og ærligt om hendes sejre og om pludselig at blive et kendt ansigt. Klik på billedet, og du kommer direkte ind til magasinet, som downloades via vores app:

Rigtig god læselyst!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.