Artiklen indeholder annoncørbetalte billeder fra Ridersdeluxe.dk

Er du typen, der ikke kan ride fra stalden med mindre at alt udstyret matcher? Eller er du typen, der bare vælger det underlag, der ligger øverst i bunken og er fuldstændig ligeglad med, om det matcher til dine ridebukser eller ej? Uanset hvilken type du er, siger vores farvevalg meget om vores personlighed. Hvis din yndlingsfarve er blå, kan det formentligt hænge sammen med at du er en pålidelig og lidt følsom person. Bliv klogere på om dit farvevalg matcher din personlighed i denne artikel.

Først afliver vi lige en gammel skrøne…

Let’t be honest – den gamle skrøne om, at det kun er dressurtanterne, der går op i om bandager, underlag, dækken, bukser og bluse matcher, er for længst afgået ved døden. Også springrytterne er hoppet med på vognen og farvekoordinerer alt fra hut til klokker. Det samme gælder også for distancefolket, som gerne benytter sig af farverige trenser og hjelmovetræk. Men hvad siger det egentlig om vores personlighed?

Vi finder farver overalt – i naturen, i klædeskabet, på sociale medier, hos andre ryttere og vi kunne blive ved. Mange af os, vælger farver ud fra hvad, vi mener klæder vores hest. Men faktisk har vores valg lige så meget at gøre med vores personlighed.

Find din yndlingsfarve herunder og bliv lidt klogere på, hvad den fortæller om dig.

Blå: En Følsom ordensfreak

Hvis din yndlingsfarve er blå, er du formentligt en meget oprigtig og pålidelig person, der ofte bekymrer dig om, hvordan andre mennesker har det. Du er meget tillidsfuld og sætter pris på, når tingene er pæne og harmoniske. Rod har du det til gengæld svært med, så vi gætter på, at både dit staldskab og din bil altid er pænt ryddet op. Du kan have tendens til at være lidt følsom, hvilket betyder at du sagtens kan knibe en tåre over en film i tv eller når du ser din hest gøre noget nuttet.

Er din yndlingsfarve blå, er du en vaskeægte ordensfreak. Foto: “Green Composite” er den bedst sælgende stigbøjle fra tekniske og smarte Flex-On. Den fås hos RidersDeluxe.

Grøn: Kærligt sludrechatol

Er du glad for grøn? Så er du formentligt en meget åben og imødekommende person. Du melder dig gerne ind i rideklubbens bestyrelse og gør altid dit bedste, for at tage godt imod nye bekendtskaber. Sagt på en anden måde, så er du et værre sludrechatol. Du er loyal og kærlig – især overfor mennesker, som kommer tæt ind på livet af dig. Og så kan du ikke lade være med at spekulere på, hvad andre mennesker tænker om dig.

Er grøn din yndlingsfarve, kan det falde dig naturligt at melde dig ind i din lokale rideklubs bestyrrelse. Du elsker i hvert fald at møde nye mennesker. Foto: et lækkert spring underlag fra populære LeMieux. Find det HER.

Rød og Bordeaux: En vellidt staldmutter

Hvis din yndlingsfarve er rød eller bordeaux, kan andre godt regne med dig. Du er en stærk person, som ikke er bange for at sige din mening. Du kunne godt være ejer af en stald eller pension og have det overordnede ansvar. Du er nemlig både ansvarsfuld og beslutsom, og når du har sagt A, siger du som regel også B. Du tager eksempelvis gerne udmugningstjansen dagen efter en bytur. Generelt er du typen, der lever livet fuldt ud og kun beskæftiger dig med ting, der gør dig glad.

Hvis du er mest til rød og Bordeaux, er der stor chance for at du er et kvalitetsbevidst menneske, der går op i at leve livet fuldt ud. Foto: HorseGuard Dayla cooler fra Ridersdeluxe.dk. Klik HER, for at læse mere.

Lilla og tyrkis: Kunstnerisk gør-det-selv-type

Hvis din ynglingsfarve er lilla eller tyrkis, er du en fantasifuld person, hvilket også afspejler sig i de utallige gør-det-selv-projekter, du har i stalden og derhjemme. Du har samtidig en veludviklet kunstnerisk sans, som gør, at du ikke er bange for at skille dig lidt ud. Måske kan folk godt opfatte dig som en smule arrogant, men det har intet på sig. Du har nemlig stor respekt for dine medmennesker og tager ikke noget for givet.

Er du til turkis, er du fuld af fantasi og kreativitet. Foto: SD Design Diamond Edition, som fåes hos Ridersdeluxe.dk

Gul og orange: Romantikeren

Du er generelt en meget glad og smilende person. Andre mennesker finder din personlighed tiltrækkende på grund af dit energiske og positive væsen. Du er god til at møde nye mennesker, og så lever du dig meget ind i de ting, du laver. Vi gætter på, at det er hos de gule personligheder, vi finder dén person, som har størst chance for at indlede et romantisk forhold til underviseren.

Har du et crush på din underviser? Muligvis, for folk med hang til gul og orange er som regel romantiske og dragende personer… Foto: Weatherbeta Prime, som fås HER.

Sort og grå: Seriøs pengeforbruger

Hvis din yndlingsfarve er sort, har du med stor sandsynlighed en ret seriøs indstilling til tingene. Du er typen, der er at finde på stævnebanerne hver weekend og så bruger du mange penge på at ride hos de bedste undervisere. Du er udadvent og kan godt lide at omgåes andre mennesker, men det er ikke ensbetydende med, at du deler alle dine følelser og tanker med hvem som helst. Du passer nemlig godt på dig selv – og din hest. Vi gætter på, at du er den type, der bruger flest penge på din firbenede ven.

Bruger du mange penge på undervisning? Og er du glad for at rejse land og rige rundt for at starte stævner? Så kan det være, at sort er din yndlingsfarve. Her er fx. en sort ridehjelm fra det danske mærke Scharf. Foto: Ridersdeluxe.dk.

Brun: En ærlig hjælper

Er din yndlingsfarve på udstyret brun, så er du en meget afslappet person, der tager tingene som de kommer. Du er en god ven, som både er pålidelig og varm. De andre kan altid bede dig om at tjekke deres heste eller muge boksen for dem, hvis de selv er forhindret. Du tager nemlig ansvar og samtidig er du god til at indrømme, hvis du har begået en fejl. Derfor finder andre dig empatisk og ærlig.

Er du til brunt udstyr, er du den afslappede type, der ikke har noget imod at hjælpe andre, når det gælder. Foto: Veredus STS Carbon Vento gamache med lammeskind på indersiden- til forben. Find den hos Ridersdeluxe.dk

Kilder: Psychologytoday.com og Sensationalcolor.com

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.