Annoncørbetalt indhold: Hillerød Horse Show.

Hvad ville du sige til at se de største internationale dressurstjerner i en splinterny multiarena med de nyeste og mest moderne faciliteter? Hvad ville du sige til at se Cathrine Dufour eller Daniel Bachmann ride ned af midterlinjen til 1000 tilskueres stående bifald? Denne drøm er nu tættere på end du tror.

Sjælland mangler et superevent på størrelse med Herning

Folkene bag Hillerød Horse Show tør tænke stort. Så stort, at de med nye kræfter i ryggen, har gjort den eksisterende hestemesse endnu større. Og så er faciliteterne i år blevet endnu bedre, da Frederiksborg Centret har udvidet deres eksisterende etablissement og lavet en ny multiarena, Royal Stage, en større ridebane med internationale mål og et udvidet messeområde.

Dufour om clinic: Jeg glæder mig!

Nyheden om, at Hillerød Horse Show ‘har sadlet om’ og er vokset, har fået mange stjerner til at lægge vejen forbi. Og så gør det jo heller ikke noget, at der er nogle af verdens dygtigste banefolk, Skibby HC, som også lægger bundene i Herning, der sørger for at ridebanebunden i Hillerød er tip top i orden.

Det har fået Danmarks ukronede dressurdronning Cathrine Dufour til at lægge vejen forbi og afholde en clinic.

Hør blandt andet om, hvordan hun træner sine heste og find ud af, hvad der er vigtigt for at holde hestene glade og i gang, både mentalt og fysisk. I det hele taget kan du få et sjældent indblik i, hvordan en af verdens absolutte topatleter træner sine heste i hverdagen. 

Der er kvalitet for alle pengene, når rytteren, der flere gange har slået selveste Isabell Werth, tager sine bedste heste med og giver ud af sine vindertips til publikum. Clinic’en har et begrænset antal pladser, så det er om at hive en billet til sig, inden de bliver udsolgt. Vi skulle hilse at sige fra Cathrine, at hun glæder sig!

10 års jubilæum

Ideen om at gøre Sjællands største indendørs hestemesse endnu større begyndte, i følge manden bag projektet, Paw Olsen, at tage form allerede sidste år. Og fordi messen i år har 10 års jubilæum, er ambitionerne blevet endnu større.

“Sammen med engagerede hestefolk skaber vi en fantastisk messe i hjertet af det hesteglade Nordsjælland. Publikum kan forvente besøg af internationale dressurstjerner og gøre fantastiske kup i vores udvidede messeområde. Der vil være noget for store, såvel som små. “

Hillerød Horse Show vil løbe af stabelen 13.-15. november og byder på tre inspirerende dage med masser af udstillere, shopping og over 50 forskellige arrangementer på programmet ligefra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag. Show, eventyr og fart, spring, dressur, trec og western er bare nogle af nøgleordene. 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.