Overvejer du at kalde din hest for Sandwich? Eller hvad med Betterøv? Går du rundt med en Grethegladformad i stalden eller kalder på Kombardo på folden? Så er det ikke sikkert, at der er noget galt med dig. Det er nemlig bare hestefolket, der er eksperter i at kalde deres firebenede venner tossede navne. Og lad os bare sige det, som det er: Nogle af dem er mere specielle end andre.

Sidste år spurgte redaktionen på Malgré Tout alle Jer læsere om hjælp på Facebook til at kåre Danmarks 10 sjoveste hestenavne. Det er der kommet mange sjove, tossede og højst usædvanlige bud ud af fra hestefolk over hele landet. Navne, som både giver anledning til latter og måske også en smule forundring. Og her er, hvad I svarede:

Afzat Firfod

APS A Prøver Satme

Cocaine De La Baile Rouge (kokain ved den røde havelåge)

Firfod Blandt Andet

General Bummerlummer

Karachaganak

PsykC

Sassy Sumpsmølf

Shesellsseachells

Så La Da Vær’

GretheGladforMad

Kombardo

Betterøv

Når det kommer til at navngive heste, tænker mange, at det er nemt. Men det er det langt fra. I virkeligheden er det, at vælge det rigtige navn til hesten, en svær beslutning, der kræver mange overvejelser. Når det er sagt, så kan det være, at ovenstående navne kan tjene som lidt af et skrækeksempel på, hvad du ikke skal kalde din hest!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.