Syv fantastiske apps til hestefolket

Når du alligevel er sammen med din firbenede ven, kan I jo bruge lidt af tiden på at udforske et par af disse fantastiske apps. De er alle ideelle til hverdagen som hesteejer! På hver sin måde hjælper de dig med at holde styr på din ridning, den daglige omgang i stalden og ikke mindst din hests velvære.

Ridr: Køb og sælg

Har du en kræmmer gemt i maven, eller elsker du at forkæle din hest med noget nyt udstyr? På Ridr kan du gøre begge dele. Appen fungerer som en markedsplads udelukkende for hesterelateret indhold. Her kan du få notifikationer, når der kommer spørgsmål, svar eller kommentarer til din egen eller andres annoncer. Du kan også sende beskeder, bedømme købere, tilpasse din søgning efter et bestemt område i landet og gemme annoncer, du er interesseret i. Ikke kun udstyr, men også heste og ponyer kan sættes til salg eller købes gennem Ridr.

Annonce

Sprog: Dansk
Pris: Gratis
Hent: Til iPhone og til Android

Equilab: Track dit ridt

Denne app tracker næsten alt ved dit ridt: Hvor længe og hvor langt du har redet, hvor meget du har skridtet, travet og galopperet, og hvor mange vendingerm du har foretaget på hver volte (hvis du rider på bane). Den beregner også hestens energiforbrug og giver dig en detaljeret og overskuelig oversigt. Du kan sammenligne dine træninger på månedlig eller ugentlig basis og angive, hvor tilfreds du er med både din egen og hestens performance. Du kan også skrive notater til hver aktivitet. Appen bruger GPS, så du er nødt til enten have mobilen i lommen eller i et telefonbælte eller -armbånd, imens du rider. Ekstra smart er det, at du kan knytte en anden bruger til din oprettede hest. Hvis du for eksempel har en part, kan I sammen følge med i hestens udvikling.

Sprog: Engelsk
Pris: Gratis
Hent: Til iPhone og til Android

Læs også: 10 danske og internationale instagrammere, du som hestemenneske bør følge

Dressur App: Klar til dressurstævnet

Dansk Rideforbund har udviklet denne app til at hjælpe dig op til et dressurstævne. Du kan øve dine programmer ved at afspille baneskitser og se dommerkritikker. Hold desuden styr på reglementer, og hent gode råd inden stævnet. Du kan få overblik over stævnet ved direkte at tilgå DRF Go! og DRF Live. Appen er ikke kun ideel for ryttere, men egner sig også til dommere og trænere, der vil have regler og skitser lige ved hånden.

Sprog: Dansk
Pris: Gratis, inkl. LD-programmerne. Yderligere programmer købes i appen.
Hent: Til iPhone og til Android

Hestelex

Hold styr på lovgivningen i forhold til dit hestehold med appen Hestelex fra SEGES. I appen kan du holde dig opdateret på, om eksempelvis dine stalde og folde opfylder kravene i forhold til lovgivningen. Desuden kan du oprette hestene i din stald, så du let og hurtigt kan tilgå dokumenter om eksempelvis fodring og medicinering.

Sprog: Dansk
Pris: Gratis
Hent: Til både iPhone og Android

Læs også: Lær din hest tricks: 5 sjove, du let kan træne med din (ung)hest

HorseDay: Ikke kun for islændere

Selv om HorseDay er udviklet til islændere og deres ryttere, er der mange funktioner, som også kan bruges, hvis du ikke har islænder. Omend der er meget fokus på islandske heste og deres gangarter, er der også andre funktioner, som kan hjælpe dig med at have overblik over aftaler med smed, dyrlæge og andre behandlinger. Hvis du bruger den under ridning, kan du holde øje med tempo, højeforskelle og lignende. HorseDay er lavet af dygtige og kompetente islændereryttere, som netop har ønsket en app til særligt islændereryttere, hvor der er samling på tingene – uanset om det handler om træning eller pasning af din hest.

Sprog: Dansk eller engelsk
Pris: Gratis
Hent: Til iPhone eller til Android

Foal App: Få sty på alt om foling

Hvis du har stået med en hoppe, som skal fole, ved du også, hvor vigtigt det er, at du hele tiden har mulighed for at holde øje med, om der er føl på vej. Med FoalApp kan du installere appen på en smartphone og herefter sætte den fast på hoppens grime med en speciel form for lomme. Du får besked, når hoppen eksempelvis ligger sig ned, og du kan hele tiden holde øje på din egen smartphone, som appen er koblet op til. Du kan sætte flere hopper på appen, så du nemt kan holde øje, hvis du har flere hopper, som skal fole – og I kan få besked på flere telefoner på samme tid, så alle kan holde øje.

Sprog: Engelsk
Pris: Gratis
Hent: Til iPhone eller Android

Polework Horse Riding Training: Inspiration til bomarbejde

De fleste ryttere kender nok følelsen af, at det er de samme og de samme øvelser, man laver, når der kommer til bomarbejde. Med denne app kan du blive inspireret til nye øvelser, som I kan lave med bomme. Der er øvelser til alle niveauer af træning! Der er en lang række fordele ved bomarbejde – både fra jorden og i sadlen – og her kan du virkelig blive inspireret til nye måder at tænke bomarbejde på.

Sprog: Engelsk
Pris: Gratis
Hent: Til iPhone eller til Android

Alle apps kan fås til både iOS og Android. Hvilken én af dem tror du, at du og din hest kan få mest glæde af? Og har du bud på andre apps, som gør dit hesteliv lettere?

Gendelt artikel fra november 2018 – opdateret i august 2023

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce