Annoncørbetalt indhold: Hillerød Horse Show.

Hvad ville du sige til at se de største internationale dressurstjerner i en splinterny multiarena med de nyeste og mest moderne faciliteter? Hvad ville du sige til for eksempel at se Cathrine Dufour eller Daniel Bachmann Andersen ride forbi dig og forklare, hvad de gør, helt tæt på? Det kan du opleve til dette års Hillerød Horse Show i november.

Sjællands største indendørs hesteevent har vokseværk

Hillerød Horse Show har fået vokseværk. Det har det, fordi folkene bag tør tænke stort og ambitiøst, og visionen er, at eventet skal blive det mest nytænkende indendørs hesteevent i Danmark. Med nye kræfter i ryggen er den eksisterende hestemesse blevet endnu større og eventet mere luksuriøst – og det samme er faciliteterne. Frederiksborg Centret, som eventet afholdes i, har udvidet sit eksisterende etablissement og lavet en ny multiarena, Royal Stage. Det givet mulighed for at anlægge en større ridebane med internationale mål og et udvidet messeområde.

Superstjerner som Bachmann og Dufour

Nyheden om, at Hillerød Horse Show har fået vokseværk, har fået mange stjerner til at lægge vejen forbi Herning. Og så gør det jo heller ikke noget, at der er nogle af verdens dygtigste banefolk, Skibby HC, som også lægger bundene i Herning, der sørger for at ridebanebunden i Hillerød er tip-top i orden.

Daniel lægger vejen forbi med nogle af sine nye heste. Her ses han på sin tidligere makker Blue Hors Zack. Foto: FEI.

Af prominente navne, som gæster det 3-dages arrangement kan nævnes dressurdronningen over dem alle, Cathrine Dufour. Derudover kommer den dygtige og sympatiske Daniel Bachmann Andersen. Begge afholder clinics, som du kan bestille billetter til.

Og hvad så, hvis du ikke er til dressur? Jo, så skal du bare være lidt tålmodig. Der kommer nemlig mange flere end bare dressurstjerner forbi Hillerød Horse Show. Hvem det er, vil blive annonceret snarrest på MalgreTout.dk

10 års jubilæum

Ideen om at gøre Sjællands største indendørs hestemesse endnu større begyndte, i følge manden bag projektet, Paw Olsen, at tage form allerede sidste år. Og fordi messen i år har 10 års jubilæum, er ambitionerne blevet endnu større.

“Sammen med engagerede hestefolk skaber vi en fantastisk messe i hjertet af det hesteglade Nordsjælland. Publikum kan forvente besøg af bl.a. internationale dressurstjerner og gøre fantastiske kup i vores udvidede messeområde. Der vil være noget for store såvel som små, for de virkelig hesteglade og selvfølgelig også for deres ægtefæller og kærester”.

Hillerød Horse Show vil løbe af stabelen d. 13.-15. november og byder på tre inspirerende dage med masser af udstillere, shopping og over 50 forskellige arrangementer på programmet ligefra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag. Show, eventyr og fart, spring, dressur, islænderridning, trec og western er bare noget af det, der vil præge dagene.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.