Konkurrence: Deltag i undersøgelse og vind ophold hos Healthy Horse

Annoncørbetalt | Skydsbjerg Horsetrucks.

Om din hest skal på wellnessophold, om I skal til træning eller stævne eller måske bare på opdagelse i den smukke danske natur, så er det svært at komme ret langt uden en trailer eller hestetransporter. Men hvor mange af jer derude kører egentlig med jeres heste? Hvordan gør I, og hvorfor gør I det? Det vil Malgré Tout gerne finde ud af.

Deltag og vind

Derfor kan du nu deltage i vores store undersøgelse ‘Heste & Transport‘, lavet i samarbejde med Skydsbjerg Horsetrucks. Ved at være med, deltager du automatisk i konkurrencen om et luksus wellnessophold for din hest hos Healthy Horse.

Præmien indeholder

1 uges ophold hos Healthy Horse bestående af:

Værdi: 3800 kr.

Vinder du konkurrencen, kan du læsse din hest og køre den afsted til en uges luksusophold hos Healthy Horse. Foto: Camilla Funch Jandrup.

.

| Annoncørbetalt | Trailer eller hestebil? For nogle heste er det en rarere oplevelse at køre i en hestebil end i en almindelig hestetrailer. Hør en ekspert fra Skydsbjerg Horsetrucks fortælle, hvorfor det er værd at vælge en hestebil, som endda kan køres på et normalt kørekort.

Hvordan gør du, når din hest skal transporteres? Fortæl os det og hav muligheden for at vinde et lækkert wellnessophold for din hest hos Healthy Horse. Foto: Camilla Funch Jandrup.
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce