Det var en overbevisende sejr, som Cathrine Dufour hev hjem til gårsdagens semifinale mod roeren Sverri Nielsen i Pant Cup 2020. Med sikker hånd fik hun puttet flaskerne i automaten og strøg direkte til sidste runde i den spændende konkurrence. Nu gælde der finalen, som afholdes søndag den 12. juli.

Klar parat pant

Det var to spændte deltagere, der stod klar til at dyste om en finaleplads. Begge var koncentrerede og med fuld fokus på hver deres automat. Hver deltager havde ligeledes en pose med 20 flasker stående ved deres side, som skulle tømmes i maskinen. Herefter skulle de trykke på pantknappen for at få flaskebonen ud. Den, der først havde et tomt net og stod med bonen i hånden, havde vundet. Begge deltagere kom godt fra start, men Cathrine Dufour viste endnu engang, at hun har styr på det der med at pante. Med sikker hånd fik hun én flaske i maskinen ad gangen og undgik på den måde at skabe flaskeprop. Lidt mere udfordret var modstanderen Sverri Nielsen, som fik stresset maskinen med for mange flasker efter hinanden, så maskinen gik i stå.

Der pantes både glasflasker, dåser og plastikflasker til årets Pant Cup 2020. Foto: Dansk Retursystem

Husk at trykke på pantknappen

Cathrine Dufour var således den første, der var færdig med at tømme posen, men for at vinde kampen, skulle hun trykke på pantknappen, så bonen kom til syne. Det er dog ikke helt så nemt for dressurrytteren, der ligesom ved kvartfinalen glemte at trykke på knappen. Det skabte lidt ekstra spænding for seerne, for man kunne altså ikke lade være med at råbe til skærmen: “Tryk nu på knappen Dufour”. Heldigvis opdagede Cathrine Dufour hurtigt, at hun manglede noget og fik trykket bonen ud.

Se hele kampen her

Pant Cup 2020

Se anden semifinale i Pant Cup 2020 hvor dressurrytteren CATHRINE DUFOUR og roeren SVERRI NIELSEN kæmper i miljøets tjeneste 🇩🇰♻️

Slået op af Dansk Retursystem i Onsdag den 8. juli 2020

Finalen lige om hjørnet

Nu kan Dufour glæde sig til finalen, der afholdes 12. juli klokken 20.00 mod håndboldspilleren Mads Mensah. Tidligere har Dufour fortalt, at hun synes, det er vigtigt, at vi passer på miljøet og derfor husker at pante. Alt det kan du læse meget mere om i vores anden artikel Cathrine Dufour videre i en lidt anderledes finale, hvor du også kan se eller gense kampen. Vi glæder os selvfølgelig til at følge finalekampen og krydser fingre for, at dressurrytteren endnu engang viser, hvor seje hestefolk faktisk er.

KORT OM KONKURRENCEN

Danmarks bedste sportsudøvere går i år glip af både EM, OL og Premier League. I stedet kæmper otte af dem om at blive Danmarks bedste pantspiller. På den måde bliver deres hårde træning brugt i miljøets tjeneste. Flemming Toft kommenterer alle kampene, som kan følges på de sociale medier via Dansk Retursystem.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.