Tina fra Malgré Tout om det nye gratis heste livstil magasin nr 35

Læs hele magasinet her: www.magasin35.dk

Peder Fredricson: 5 hemmeligheder til at opnå Succes

5 hemmeligheder om ridning
Tips om ridning af Peder Fredricson

Vi elsker, når de store stjerner tør åbne op for, hvordan de træner, tænker og forbereder sig. Hvad end det handler om dressur eller springning, så ved de fleste hestemennesker, at det kræver nerver af stål at begå sig i toppen. Derfor skal du møde Peder Fredricson, et af svensk springsports største nulevende talenter. Læs hele artiklen her www.magasin35.dk

Fra modefotograf til hestefotograf – Månedens instagrammer.

SAS Photograf
Fra modefotograf til hestefotograf – SAS EQUINE PHOTOGRAPHY – Månedens instagrammer.

Engang stod hun med kameraet i hånden og øjet bag linsen for at spotte den perfekte vinkel på de smukke modeller i New York City. Nu står hun med kameraet ude i staldene, og modellerne tæller oftere de firbenede end de tobenede. Den tidligere modefotograf Shawna Simmons viser med sin virksomhed SAS Equine Photography, at det fashionable ikke nødvendigvis rummer glamour og røde løbere, men lige så godt kan være et kys på mulen eller en god historie. Med Shawnas egne ord kan du her høre, hvilke tanker, der ligger bag hendes stilfulde hestefotografier. Læs hele artiklen og se de smukke billeder her www.magasin35.dk

Hvad siger forskningen: Gamacher & Bandager

Gamacher og bandager er lavet for at beskytte hestens lemmer
Hvad siger forskningen om Gamacher & Bandager?

Gamacher og bandager er lavet for at beskytte hestens lemmer. Det får vi i hvert fald at vide. Men har du nogensinde spurgt dig selvom, hvorfor eller hvordan de beskytter hestens ben? I denne artikel vil vi undersøge gamacher og bandagernes specifikke formål og funktioner baseret på den eksisterende forskning på området. Læs hele artiklen her: www.magasin35.dk

TEST: Kender du din hest?

Test kender du din hest?
Tag testen og noter dig dine svar – så kan du til sidst finde ud af, hvor godt du egentlig kender den.

Der er ingen tvivl om, at du kender din hest bedre end nogen anden. Men ved du alt om den? Har du for eksempel nogensinde tænkt over, hvor tit din hest gøder, eller hvordan den ser verden i forhold til dig? Tag hele testen her: www.magasin35/test.dk

 Forholdet mellem underviser og rytter er noget helt særligt
Forholdet mellem underviser og rytter er noget helt særligt – det skal både bygge på tillid og samarbejde, men samtidig også på udvikling og fremdrift

Forholdet mellem underviser og rytter er noget helt særligt – 
det skal både bygge på tillid og samarbejde, men samtidig også på udvikling og fremdrift. Det er derfor ikke altid helt nemt at finde den rette undervisning, som passer til dig og din hest. Vi har her samlet 7 kvaliteter, som en god underviser bør besidde, og som du kan bruge, når du skal kigge efter en ny eller vurdere din nuværende. Læs hele artiklen her: www.magasin35/træning.dk

Læs hele magasinet her

Fik du ikke læst det gratis magasin nr.34? Så kan du læse det på en mobil enhed her: www.magasin34.dk

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.