Her på Malgré Tout arbejder vi ud fra, at det er Jer, kære læsere, der selvfølgelig skal have indhold I gider at se og lytte på. Samtidig er mediet her også 100 procent digitalt, så vi går op i at levere lækkert digitalt indhold, der er nemt for jer at gå til. Men vi har også brug jeres spændende inputs, så vi hele tiden kan blive endnu bedre.

Videoleder – hvad mener I?

Vores redaktør Tina Bjerre synes selv, det er spændende med et nyt format og er den første her på redaktionen, der prøver kræfter med at lave den nye videoleder i stedet for den klassiske leder på skrift.

Jeg synes, det er mere brugbart for læserne at formidle vores leder i en ny form – altså på video i stedet for på skrift. Som eksempelvis en video optaget i skoven, hvor jeg står med min hest, som jeg har lavet til det nyeste magasin. Det er et sted, hvor jeg er rigtig tit, og det er vigtigt at læserne kan se, hvordan jeg relaterer mig til indholdet i magasinet ud fra den situation, jeg er i. For på den måde kan de forhåbentlig også bedre selv relatere sig til det – det er jo trods alt det vigtigste. Og så er det bare en let måde at levere et budskab på, som samtidig giver lidt andet end blot en artikel om, hvad læserne kan finde i magasinet. Det, synes jeg, er lidt for old school. Og det gider vi ikke her hos Malgré Tout.

Tina er altså glad for at udføre den nye videoleder, men vil også meget gerne udvikle på det sammen med resten af redaktionen – og sammen med jer læsere, naturligvis. Måske har I gode ideer til, hvordan vi gør den endnu mere relevant for jer. Med andre ord: Hvad synes I om vores nye videoleder, og hvad kan vi gøre for, at den bliver endnu bedre?

I kan se hele videolederen på dette link.

Vi glæder os til at høre jeres forslag. Det kan enten sendes til [email protected] eller som en kommentar i vores Facebook-opslag til denne artikel.

Læs hele magasin #36 her

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.