Den tidligere, olympiske mester Ingrid Klimke har et helt fast og individuelt træningsprogram til hver af sine heste. Man tror nok som ikke-professionel, at det må involvere en meget svær og forkromet plan at træne heste på det niveau, men virkeligheden er lidt en anden i følge Ingrid Klimke.

I magasin #36 kan du lige nu få alle de gode tips og tricks til træning af din dressurhest. Det er selvfølgelig et stort arbejde at udvikle så dygtige heste, som eksempelvis tyskfødte Ingrid Klimke rider rundt på. Men som basistræning, fortæller hun, at det som med alle os andre “almindelige” ryttere er altafgørende med en varieret og sjov træning, så man opnår en glad hest. Alle de heste, hun arbejder med, har sin egen individuelle træningsplan og med de fleste af hestene er cavaletti-arbejde, skovtur og longearbejde en del af ugens program – noget de fleste af os kan relatere til som god og alsidig hestetræning.

Hvis du er mere nysgerrig på Ingrid Klimkes træning, kan du få alle guldkornene i Magasin #36 i artiklen 7 træningstips der holder din dressurhest glad.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.