Gratis: Lån en professionel springbane til dit næste stævne

Annoncørbetalt artikel

Drømmer du om at ride på en springbane fyldt med forhindringer, der er lige så flotte som dem, toprytterne rider over til de store stævner? Så kan Forhindringsklubben hjælpe dig. Takket være O.M. Spring & Søn, der ejer Forhindringsklubben, og som leverer banemateriale til de allerstørste stævner herhjemme, kan det lade sig gøre. De gør det muligt for dig og din rideklub at låne de flotte forhindringer, som de store stjerner har brugt ved de internationale stævner. Bedst af alt, så koster det ikke noget, fordi det er sponsorspring.

Læs også: 5 springkombinationer, der forbedrer din og din hests teknik

Forhindringsklubben udlåner gratis spring 

Forhindringsklubben er et smart udlåningskoncept, der tilbyder gratis udlån af klubmedlemmernes sponsorspring i forbindelse med stævner. De kan udlånes til små klubstævner såvel som til helt store arrangementer. Du kan desuden få springene leveret eller leje O.M. Springs trailer til afhentning og tilbagelevering af dem, naturligvis mod fair betaling. Du kan også vælge at hente springene selv, kvit og frit. O.M. Spring holder til i Kolding.

Flotte spring af høj kvalitet 

Springene er af høj kvalitet – og så er de hammerflotte. Med mere end 30 medlemmer i Forhindringsklubben er der masser af forhindringer at vælge imellem i alverdens farver og udformninger. Sponsorspringene reklamerer for de forskellige medlemmer af Forhindringsklubben, og derfor kan man sige, at du “betaler” ved at reklamere. Til gengæld får du en flot springbane som ingen andre. 

Vælg selv forhindringerne til din springbane 

Selvom du ikke behøver mere end bare 2-3 fede spring til at pifte din stævnebane op, så kan du låne alt fra 1 til over 30 forskellige sponsorspring. Der er både forhindringer til indendørs og udendørs brug, og de kommer i forskellige størrelser, så både ponyer og heste kan være med. Du vælger helt selv, hvilke spring, du vil låne, og du kan vælge mellem alle typer fyld, støtter samt både lodrette, oxere, to- og trekombinationer. 

Mere end bare springmateriale 

O.M. Spring udlåner også andet end springmateriale, der dog koster penge at leje. For eksempel kan du få fingrene i et lækkert dressurhegn, et longeringshegn, flotte bogstaver, flag eller en minispringbane til børn. Du kan også leje en vandgrav, sikkerhedsholdere og andet ekstraudstyr til din springbane. 

.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce